Det siger vores kunder

Kundetilfredshed- Et ord og en betydning som alt forretning kan summes ned til !

Fordi uden en høj kundetilfredshed, så får vi ikke nye kunder, da en glad og tilfreds kunde altid vil være den bedste ambassadør for os.

Derfor arbejder vi hos Mæglercompagniet altid for at alle parter i en bolighandel, får den bedste og mest professionelle oplevelse.

Her er et lille udpluk af det nogen af vores kunder siger om os:

Sabine & Peter – Hyltebjerg Allé 64c, Vanløse
Peter og jeg har været yderst tilfredse med vores salg gennem Mæglercompaniet – de var hurtige og effektive.
Ydermere satte vi stor pris på, at både Kenneth og Flemming altid var til rådighed både på tlf og mail, til at besvare alle vores spørgsmål.

Vi kan kun anbefale dem til andre, der ønsker sig et trygt salg.
Hilsen Sabine og Peter

 

Katrine – Tjørnerækken, Amager
Jeg er været så heldig at min lejlighed blev solgt på kun 3 dage til prisen.

Dog var det ikke kun held, men klart takket være en urolig dygtig mægler (Kenneth Egholm).
Kenneth er altid til at få fat på, det sætter jeg personligt meget pris på. Der er i det hele taget styr på tingende.  Næsten gang jeg skal sælge min bolig bliver det Kenneth jeg ringer til.

 

Danny – Byagervej, Birkerød
Fantastisk forretning, energisk engagement og ekstremt professionelle og de leverer som lovet.

 

Birgitte – Frederiksdalsvej, Virum
Det var den 3. ejendomsmægler jeg kontaktede, de var rigtig gode til at få en til at føle sig godt tilpas, og prisen var super god i forhold til de andre firmaer. Jeg kan varmt anbefale Mæglercompagniet.

 

Jørgen og Nancy – Ellebækvej, Gentofte
Vi har været meget tilfredse med den måde vi er blevet behandlet på fra ejendomsmægleren og hans kontor og vi vil helt klart anbefale mægleren til andre.

 

Allan – Virum Torv, Virum
Kort fortalt: Lejlighed solgt på 14 dage, og så oveni købet til prisen, det kan da ikke gøres bedre. Jeg har allerede anbefalet Kenneth Egholm til venner og bekendte, og kan kun sige positive ting om mægleren og hans ansatte. Jeg er blevet rådet og vejledt i hele forløbet, samt hele tiden informeret, hvad status var. Godt Gået Kenneth Egholm.

 

Steffen – Lilledal, Allerød
Jeg har været meget glad for ejendomsmægleren. Især var det dejligt at mægler var hurtig til at reagere, da jeg havde spørgsmål til handlen.

 

Anna – Bagsværd Hovedgade, Bagsværd
Jeg synes virkelig at Flemming Merkur gjorde en stor indsats for at handlen skulle lykkedes. Vi så f.eks. lejligheden en ret sen aften, og han mødtes med mig på en station i nærheden af mit arbejde for at underskrive købsaftalen, da jeg ikke kunne få fri. Derudover har han altid svaret hurtigt, venligt og informativt

 

Karina – Skelhøjvej, Lyngby
Kenneth Egholm hjalp mig i foråret med at sælge min 3-værelses lejlighed i Kongens Lyngby.
Hele forløbet fra indgåelse af formidlingsaftale til forhandling med køber og købers advokat og til afslutning af handlen gik rigtigt godt. Jeg fik i hele forløbet forklaret alle processer på en forståelig måde og Kenneths rådgivning førte til en god afslutning på salget af min lejlighed.

Jeg kan give Kenneth Egholm mine varmeste anbefalinger.

 

Christina – Rundforbivej, Nærum.
Kenneth Egholm var god til at informere mig igennem hele processen, både på mail, SMS og opkald. Hurtig til at svare på spørgsmål. Alt i alt en super behandling. Er en meget tilfreds køber.

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00